Karakter kamp – Veli Lošinj

Zašto je ovaj kamp obavezan?

Ovaj kamp održavamo od 2004. godine i pokazao se vrlo korisnim u odgoju naših učenika. Djecu se odvaja od obitelji na neko vrijeme i uči ih se samostalnosti, socijalizaciji i funkcioniranju u uvjetima gdje su jednaki sa drugima i gdje se na jedan nježan i pedagoški praćen način moraju naučiti izboriti za svoje mjesto. Uči ih se biti individualac u funkcionalnoj zajednici. Za mlađe uzraste karate trening je u drugom planu, dok se za kadete, juniore i seniore organiziraju treninzi dva do tri puta dnevno.
Cilj nam je stvoriti stabilne odrasle osobe-natjecatelje, seniore koji će biti sposobni dominirati u svojim kategorijama.

Što treba ponijeti na Lošinj?

Odjeća za broj dana koje polaznik ostaje (možete upakirati u vrećice i napisati na naljepnice po danima), ručnik za plažu i za tuširanje, higijenski pribor, krema za sunčanje, aparatić za komarce (što već vi doma koristite za komarce), duga majica, lagana jakna za vjetar, kimono, zaštitna oprema za karate, oprema za trčanje (tenisice-bilo kakve, hlačice ili tajice i kratka majica), zdravstvena iskaznica.
I nemojte zaboraviti djeci objasniti što ste sve stavili u torbe.

Dokumente, novac i lijekove dajete treneru na čuvanje, u kuverti uz pisano objašnjenje što je za što i kako se koriste lijekovi, ako ih ima.

Troškovi:

425€ – smještaj, prijevoz i prehrana za 7 dana
618€ – smještaj, prijevoz i prehrana za 14 dana
0,66€po danu – boravišna taksa ako polaznik kampa ima 12 – 18 godina
1,33€ po danu – boravišna taksa ako polaznik kampa ima više od 18 godina
15€ – novac za izlet (aqua park ili otok Susak)
50€ – đeparac koji treba usitniti (đeparac se daje po vašoj želji i ovo nije obavezan iznos)
40€ članarine, odnosno 20€ za drugog člana obitelji. Članarina se plaća po dolasku u kamp.

Polaznici mlađi od 12 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

NAPOMENA

Djeca smiju ponijeti mobitel sa sobom. Telefoniranje sa roditeljima je dopušteno za vrijeme doručka i za vrijeme večere. U međuvremenu mobiteli su kod trenera.
Mene možete zvati kada god hoćete.
Pratite vaše dijete preko naše facebook stranice (https://www.facebook.com/TeamSakuraKarate) i putem WhatsApp grupe koja će biti organizirana.

Za sve pitanja zovite 😉

Trener Luka, +385921885926


Poštovani,

obavještavam Vas da će se i ove godine održavati tradicionalne 18. ljetne pripreme za vrijeme ljetnih školskih praznika.

31.7.2023.-14.8.2023.

Za kadete (14 godina) i starije pripreme bi trebale trajati 14 dana. Za mlađe postoji aranžman od 7 dana (31.7.2023.-7.8.2023., prvi tjedan).

Prijaviti se mogu svi članovi kluba bez obzira na dob. Postoji mogućnost pridruženih članova.

Cijena aranžmana iznosi:

  • 425€ za 7 dana + boravišna taksa (0,66€/danu 12-18 godina, 1,33€/danu 18+ godina).
  • 618€ za 14 dana + boravišna taksa (0,66€/danu 12-18 godina, 1,33€/danu 18+ godina).
  • 40€ članarine, odnosno 20€ za drugog člana obitelji. Članarina se plaća po dolasku u kamp.

Platiti možete gotovinom (gotovinu mogu ja odnijeti u agenciju), e-bankingom, karticom i na rate. Uplate se vrše u putničkoj agenciji Vladimir Nazor, Maksimirska cesta 51a u Zagrebu (OBAVIJESTITI IH DA STE S LUKINIM KARATE KLUBOM).

Prijave za kamp počinju danas i traju do 1.06.2023. Prijavljujete se tako da treneru pošaljete poruku da će vaše dijete sudjelovati na kampu. Uplate moraju biti izvršene najkasnije tri tjedna prije polaska. Ukoliko se ne prijavi dovoljan broj sudionika pripreme se neće održati.

U cijenu su uključena 7 odnosno 14 punih pansiona i međuobroci, 24 satna skrb i nadzor, sportski, rekreacijski i zabavni sadržaji, škola plivanja, neposredna zdravstvena zaštita, prijevoz turističkim autobusom Zagreb-Veli Lošinj-Zagreb (u cijeni nije dodatno osiguranje).

Više o kampu na www.sakura.hr/kamplosinj.

Uz  standardni program agencije naši karatisti će imati 1-3 treninga dnevno i izlete. Broj i vrsta treninga ovisi o njihovom raspoloženju i potrebi.

Plan treninga :

  • osnovni aerobni trening (trčanje, hodanje, općenito kretanje)
  • učenje kako se pripremiti za natjecanja i kako se spremati na natjecanju
  • trening borbi i učenje jednu od pet osnovnih Kata koja im se svidi

Cilj priprema je da se djeca kroz trening i druženje međusobno upoznaju i postanu jedno zdravo, sportski orijentirano društvo koje će se baviti sportom cijeli život i znati što valja i ne valja u životu i da se, ako im je to želja, nauče natjecati na karate natjecanjima.

Luka Čelan